چهارمین نکوداشت روز اهرم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم، مراسم چهارمین نکوداشت روز اهرم، با اجرای شاهین بهرام نژاد و با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اهرم، امام جمعه اهرم، فرماندار شهرستان تنگستان و معاونین ایشان، بخشدار دلوار، جمعی از اعضای شورای تامین و شورای اداری شهرستان تنگستان، اعضای شوراهای اسلامی شهرها و روستاهای همجوار و همچنین با استقبال گسترده عموم شهروندان، در پارک کلات اهرم برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، ابراهیم دهقاندوست رییس شورای اسلامی شهر اهرم بعنوان میزبان مراسم آیین خوشامدگویی و خیر مقدم را برای حضار اجرا کرده و پس از آن فرماندار شهرستان دقایقی را در خصوص اهمیت زنده نگاه داشتن یاد بزرگانی چون زائرخضرخان پولادی و همرزمانش و همچنین نکوداشت روز اهرم به ایراد سخنرانی پرداخت.

لازم به ذکر است که سخنران ویژه مراسم سیدقاسم یاحسینی نویسنده، مورخ و پژوهشگر هم استانی بود که در حوزه تنگستان شناسی کتب متعددی را به چاپ رسانیده است.

اجرای بخشی از نمایش خان بر خاک نوشته و کار سعید گلچمن، اجرای چند قطعه موسیقی سنتی توسط گروه دیار به خوانندگی غلامرضا وزان، مصاحبه با احمد عبدللهی نویسنده کتاب جیلم که اخیرا کتابش به چاپ رسیده، شعرخوانی یک شاعر بزرگسال و دو شاعر خردسال در وصف اهرم و پخش چند ویدیو که توسط هنرمندان اهرم و استان برای روز اهرم ساخته شده بود، از دیگر بخش های مهم مراسم بود.