بمناسبت روز درختکاری،کاشت نهال توسط شهردار اهرم در دهکده آبدرمانی آبگرم

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم، بمناسبت روز درختکاری، علیرضا پوررضا شهردار اهرم به همراه نسیم هندی پور مسول واحد فرهنگی شهرداری اهرم، دو نهال درخت در منطقه گردشگری و دهکده آبدرمانی آبگرم کاشته و آبیاری کردند.

در همین ارتباط پوررضا عنوان داشت: با توجه به اهمیت دهکده آبدرمانی اهرم بعنوان یکی از نقاط گردشگری شهر اهرم و نیاز به تقویت فضای سبز آن، در این دو سال اخیر حدود دو هزار اصل درخت با گونه های متفاوت و سازگار با آب و هوای منطقه در فاز یک و فاز دو و همچنین فضای اطراف آبگرم کاشته شده که اکنون این درختان با میزان رشدی که داشته اند، یک فضای خوبی در این مکان ایجاد شده که انشالله تا یک سال آینده، با رشد بیشتر این درختان، فضای سبز بیشتر و سایه های بیشتری در آبگرم برای گردشگران و مسافران ایجاد خواهد کرد.