برگزاری مسابقات مینی فوتبال بین ادارات گرامیداشت دهه فجر به میزبانی شهرداری اهرم و با همکاری هیأت فوتبال شهرستان تنگستان ( بهمن ماه ١۴٠١)

مسابقات مینی فوتبال در قالب ٨ تیم و در ٢ گروه از بین ادارات شهرستان‌ ( اداره آبفا ، اداره برق ، اداره مخابرات ، شهرداری اهرم ، شبکه بهداشت و درمان ، ناحیه سپاه امام علی ، فرماندهی نیرو انتظامی ، اداره کمیته امداد ) از دوشنبه ١٧ بهمن ماه آغاز شد و تا چهارشنبه شب ١٩ بهمن ماه ادامه داشت.

مسابقات با حضور فرماندار محترم شهرستان‌ ، شهردار محترم ، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان‌ ، رئیس شورای شهر اهرم ، رئیس هیات فوتبال شهرستان‌ تنگستان و جمعی از مسئولین شهرستانی و با همکاری هیأت فوتبال شهرستان‌ تنگستان برگزار شد. و بعد از انجام مسابقات نیمه نهایی تیم شبکه بهداشت و درمان و اداره مخابرات به فینال راه یافتند.

در نهایت تیم اداره مخابرات قهرمان این دوره از مسابقات شد.