انعقاد قرارداد شهرداری اهرم با سرمایه‌گذار جهت تولید ماشین‌آلات خدمات شهری

به گزارش روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم؛ نشست انعقاد قرارداد شهرداری اهرم با سرمایه‌گذار جهت راه‌اندازی خط تولید ماشین‌آلات خدمات شهری در شهر اهرم، با حضور علیرضا پوررضا شهردار، رییس و اعضای شورای اسلامی شهر اهرم، معاون شهرداری، مسولین برخی واحدهای شهرداری و سرمایه‌گذار، در محل دفتر شهردار برگزار شد.

شهردار اهرم در این نشست اظهار داشت: شهرداری اهرم این آمادگی را دارد که برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف مانند تفریحی و گردشگری، اقتصادی، تولیدی و… با سرمایه‌گذاران محترم همکاری کامل را داشته باشد.

وی اضافه کرد: بدنبال آن هستیم که در سال جدید یک قرارداد دیگر برای ایجاد سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری با سرمایه‌گذار منعقد کنیم تا در کنار معرفی بیشتر پتانسیل‌های گردشگری شهر اهرم، رونق بیشتری برای اقتصاد این شهر ایجاد کنیم.