آغاز عملیات آسفالت کوچه ها و معابر شهر اهرم بمناسبت دهه مبارک فجر

شهردار اهرم خبر داد :آغاز عملیات آسفالت کوچه ها و معابر شهر اهرم بمناسبت دهه مبارک فجر

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر مهندس شکوه شهردار اهرم بیان داشت بمناسبت دهه مبارک فجر و چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی عملیات آسفالت کوچه و معابر شهر اهرم آغاز شد.
شهردار اهرم افزود عملیات زیر سازی و آسفالت ۳۰۰۰۰متر مربع در محلات و بافت فرسوده شهری و ۱۵۰۰۰هزار متر مربع در دیگر محلات شهر اهرم اجرایی شد.
ایشان همچنین اظهار داشت در این پروژه اکثر کوچه های منتهی به مسجد جنت و پشت ایران‌خودرو سابق آسفالت شد.در روزهای آینده نیز خیابان و کوچه های کنار مدرسه حجاب و کوچه های مجاور اداره پست و تا مدرسه پروین اعتصامی آسفالت خواهد شد .