مصوبات کمیته ناگذاری

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم ، امین ماندگار نایب رئیس شورای اسلامی شهر اهرم و رئیس کمیته نامگذاری این شورا از تصویب نهایی فرآیند اسامی پیشنهادی کمیته نام گذاری برای برخی خیابان ها ، میادین و کوچه های شهر اهرم از سوی هیات تطبیق مصوبات شورای اسلامی شهرهای شهرستان تنگستان خبر داد .
ماندگار اظهار داشت : کمیته نام گذاری شورای اسلامی شهر اهرم با حضور نمایندگان دستگاه های عضو در این کمیته و نیز برخی از متخصصان و فعالان حوزه های فرهنگی و تاریخی فعالیت خود را آغاز کرده و تا کنون سه جلسه مشورتی برگزار نموده است و ماحصل پیشنهادات و نقطه نظرات مطرح شده در این جلسات در قالب ۲۵ مصوبه ، با موافقت اعضای شورای اسلامی به هیات تطبیق مصوبات ارسال گردید که همگی مصوبات تایید شدند .
رئیس کمیسیون فرهنگی – اجتماعی شورای اسلامی شهر اهرم خاطرنشان کرد : خیابان ها ، معابر و کوچه هایی که هنوز نام گذاری نشده اند در سطح شهر وجود دارد و قطعاً جلسات این کمیته و با حضور اعضای آن جهت فرآیند تعیین اسامی ادامه خواهد داشت و بی شک در این زمینه از پیشنهادات شهروندان نیز استفاده خواهیم نمود .
مصوبات کمیته نام گذاری شورای اسلامی شهر اهرم به شرح ذیل می باشد :
۱- پل ورودی شهر اهرم از سمت روستای گادویی : به نام پل شهید رئیسعلی دلواری نام گذاری شد.
۲- میدان ورودی شهر اهرم از سمت بوشهر(بعدازپل ) : به نام میدان شهید احمدخان تنگستانی نام گذاری شد .
۳- میدان جنب اداره ورزش و جوانان : از زائرخضرخان اهرمی به میدان امیر اسلام تغییر نام یافت .
۴- پل در حال ساخت بر روی رودخانه فصلی شهر اهرم : به نام پل زائرخضرخان تنگستانی (اهرمی ) نام گذاری شد.
۵- بولوار حدفاصل میدان پاسداران تا میدان غدیر : به نام بولوار پاسداران نام گذاری شد .
۶- بولوار حدفاصل مسکن خیرین تا دانشگاه آزاد اسلامی : به نام بولوار دانشجو نام گذاری شد .
۷-بازار روز شهر اهرم : به نام بازار شهید حسین عیوضی ( شهید حادثه منا ) نام گذاری شد .
۸- چهارراه محله دهران –جنب مسجدامام حسین (ع) : به نام چهارراه شعله تنگستانی نام گذاری شد .
۹- خیابان بازار روز شهر اهرم –حدفاصل خیابان علم الهدی جنوبی تا کوچه حاج سیدمحمدتقی هاشمی : به نام خیابان شهید سید اکبر امیرزاده نام گذاری شد.
۱۰- خیابان مجاورلوازم صوتی-تصویری آرمین تا جنب منزل محمدموزیری(بهداری سابق) : به نام خیابان شهیدمهدی جعفری نام گذاری شد.
۱۱- کوچه مجاورمنزل شهید انبارکی –(واقع در شهرک آزادگان ) : به نام کوچه شهید انبارکی نام گذاری شد.
۱۲- کوچه روبروی مسجدجنت (جنب تزئینات اتومبیل صبوحی ) : به نام کوچه شهید اردشیرجعفری نام گذاری شد.
۱۳- خیابان حدفاصل منزل بهرام پوررضا تا منزل حیدر کبیری : به نام خیابان شاعر روشندل اهرمی مرحوم عباس محمدزاده نام گذاری شد.
۱۴- خیابان حدفاصل منزل حیدرکبیری تا مجاورت خیابان آیت الله حق شناس : به نام خیابان مرحوم حاج مصطفی افخمی ( از جامعه فرهنگیان و معلمان خوش نام و مفسر قرآن ) نام گذاری شد.
۱۵- خیابان پشت گلزار شهدای شهر اهرم : به نام خیابان شهید حججی نام گذاری شد.
۱۶- خیابان ۱۶ متری شهرک بسیجیان : به نام خیابان شهیداحمدی جوان (اولین شهیدمدافع حرم شهرستان تنگستان) نام گذاری شد.
۱۷-خیابان۳۰ متری شهرک آزادگان ( پلاک ۱۰۳۹ ) : به نام خیابان محمدباقرخان تنگستانی ( اولین روزنامه نگار جنوب کشور ) نام گذاری شد.
۱۸-خیابان جنب مصالح ساختمانی مجتبی تا مهدیه سیده بی بی زبیده : به نام خیابان سیده بی بی زبیده نام گذاری شد .
۱۹- خیابان حدفاصل منزل دکتر تنگستانی تا نخلستان (میدان تعزیه ) : به نام خیابان کلات نام گذاری شد .
۲۰- خیابان روبروی مسجد جنت : به نام خیابان ۹ دی نام گذاری شد .
۲۱- کوچه بن بست جنب اداره مخابرات : به نام کوچه باران نام گذاری شد .
۲۲- کوچه دامپزشکی به نام کوچه عکاس ( باتوجه به محل سکونت مرحوم کیوان آذرشب از هنرمندان توانمند و حائز مقام های ملی و بین الملی در حوزه عکاسی ) تغییر نام یافت .
۲۳- مصوب شد واحد خدمات شهری شهرداری اهرم ، نسبت به نصب تابلوهای اخباری خیابان آیت الله حق شناس – کوچه خبرنگار ۱ – کوچه خبرنگار ۲ و کوچه حاج سیدمحمدتقی هاشمی اقدام نماید .