شهردار اهرم خبر داد: بازار روز اهرم نوسازی می شود

شهردار اهرم از بهسازی و نوسازی بازار روز این شهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی اهرم، شب گذشته نشست شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اهرم با کسبه و مغازه داران بازار روز اهرم (شهید حسین عوضی) در محل سالن جلسات شهرداری برگزار شد.

علیرضا پوررضا شهردار اهرم در این نشست که به دعوت و هماهنگی شهرداری برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اهمیت و جایگاه بازار در معیشت مردم و رونق اقتصاد شهر، در ماه آتی کار نوسازی و زیباسازی بازار میوه و تره بار اهرم، را آغاز خواهیم کرد.

وی عنوان داشت: از شما کسبه محترم این بازار دعوت گرفتیم تا ضمن درخواست صبر و حوصله برای انجام این پروژه، شما را در جریان کم و کیف این طرح قرار دهیم.

شهردار اهرم افزود: این پروژه که طراحی آن انجام شده است، شامل محوطه سازی ویژه دستفروشان، ایجاد طاق و نصب سایه بان در جلوی مغازه ها و زیباسازی کل محوطه بازار می باشد.

پوررضا از همه مغازه داران و دستفروشان بازار شهید حسین عوضی و شهروندان اهرم تقاضا کرد که تا پایان این پروژه ضمن صبر و حوصله، برای تسریع در انجام کار و بهتر اجرا شدن پروژه، با شهرداری همراهی و همکاری نمایند.