عملیات ترمیم نوار حفاری معابر سطح شهر اهرم

◀️به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم؛ عملیات ترمیم نوارحفاری معابر سطح شهر آغاز شد. در این پروژه به میزان ۲۵۰ تن آسفالت برای ترمیم نوار حفاری خیابان های شهر استفاده خواهد شد.در این طرح بیش از دوهزار متر مربع آسفالت خیابان ها و کوچه های سطح شهر ترمیم خواهد شد. شهروندان عزیز می توانند با اپلیکیشن ۱۳۷ شهرداری اهرم مناطق مورد نظر خود جهت عملیات ترمیم نوار حفاری ثبت و درخواست نمایند.رفع خرابی ناشی از حفاری های انجام شده توسط ادارات مختلف و جلوگیری از گسترش تخریب لایه روسازی آسفالت از اهداف این عملیات است. با توجه به گستردگی زیاد معابر سطح شهر ونیاز به رفع ایرادات، ترمیم نوار حفاری طبق اولویت بندی انجام خواهد پذیرفت.

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم