اتمام زیر سازی و سنگ جدول گذاری فاز دوم بلوار آزادگان

بلوار آماده آسفالت شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری اهرم پروژه احداث فاز دوم بلوار آزادگان که از اواخر سال گذشته آغاز شده بود هم اکنون عملیات احداث بلوار و سنگ جدول گذاری ،نصب پایه های روشنایی ،احداث میدان و زیر سازی آن به اتمام رسید .
مهندس شکوه شهردار اهرم در خصوص این پروژه اظهار داشت امروز عملیات سنگ جدول گذاری و زیرسازی بلوار دوم و سوم که هم عرض بلوار اصلی است به اتمام رسید .
ایشان تصریح کرد فاز دوم بلوار آزادگان شامل احداث بلوار اصلی و دو بلوار هم عرض آن و یک میدان بود که با احداث آن مشکل ترافیکی و خطر تصادفات در این تقاطع به حداقل رسیده است.طرح ترافیکی این تقاطع یکی از بهترین طرح هایی بود که میشد اجرا کرد .
شهردار اهرم افزود سهمیه قیری از چند ماه قبل به شهرداری اختصاص داده شد که جهت آسفالت این بلوار در نظر گرفته ایم که به محض اخذ مجوز هزینه کرد این سهمیه آسفالت این بلوار انجام خواهد شد