◀️«افتتاح زمین چمن مصنوعی پنج نفره شهدای جوان اهرم »

🔴بمناسبت دهه مبارک فجر و با حضور استاندار بوشهر ؛

◀️«افتتاح زمین چمن مصنوعی پنج نفره شهدای جوان اهرم »

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شواری اسلامی شهر اهرم امروز بعد از ظهر و بمناسبت دهه مبارک فجر و با حضور استاندار بوشهر پروژه چمن مصنوعی پنج نفره شهرداری اهرم افتتاح شد.
همزمان با هشتمین روز از دهه مبارک فجر مهندس گراوند استاندار بوشهر در سفری که به شهر اهرم داشتند ضمن بازدید از پروژه های عمران شهری قابل افتتاح شهرداری اهرم و آغاز عملیات اجرایی چندین پروژه عمرانی دیگر ،پروژه چمن مصنوعی پنج نفره شهدای جوان را افتتاح نمودند.
زمین چمن مصنوعی شهدای جوان با اعتباری بالغ بر ۸میلیارد ریال از محل اعتبارات بافت فرسوده مسکن و شهرسازی استان و منابع داخلی شهرداری تمکیل و به بهره برداری رسید.
دکتر ستوده معاون امور عمرانی استانداری ،دکتر درویشی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ،دکتر زرین فر معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ،دکتر دهقانی مدیرکل سیاسی استانداری ،مهندس رفیعی پور فرماندار تنگستان ،مهندس سلیمانی معاون عمرانی فرمانداری،دکتر جمالی بخشدار مرکزی ،شهردار و رییس و هیات رییسه شورای اسلامی شهر اهرم ،استاندار را در این مراسم همراهی نمودند.
جمعی از پیشکسوتان فوتبال اهرم و جوانان ورزشکار نیز در مراسم افتتاح حضور داشتند.
از دیگر پروژه های عمرانی شهری شهر اهرم در دهه مبارک فجر می‌توان از پروژه احداث چمن ۱۱ نفره مصنوعی ،اصلاح و رفیوژبلوار آزادگان ، احداث ساختمان مصرف و مهمانسرای شهرداری ،کلنگ زنی فاز دوم اصلاح ورفیوژبلوار آزادگان ، اصلاح و رفیوژ بلوار انقلاب اسلامی و زیرسازی و آسفالت کوچه ها و معابر نام برد.

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم