با حضور شهردار و رئیس کمیسیون فرهنگی-اجتماعی شورای اهرم :
مرحله دوم عملیات نصب تابلوهای نامگذاری کوچه ها و معابر شهر اهرم انجام شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم ، مهندس قاسم شکوه شهردار اهرم در خصوص نصب تابلوهای شناسایی کوی و معابر شهر اهرم اظهار داشت :  یکی از مطالبات شهروندان از شهرداری و شورای اسلامی شهر در این دوره نامگذاری و نصب تابلوی شناسایی کوچه ها و خیابان‌هایی بود که فاقد نام بودند که به همین منظور با تشکیل کمیته نامگذاری معابر در شورای اسلامی شهر به مدیریت جناب آقای ماندگار ریاست کمیسیون فرهنگی شورای شهر و روابط عمومی شهرداری و با حضور نمایندگانی از نهاوها و ادارات ذی ربط و فعالان اجتماعی در این کمیته ، کوچه و خیابان‌هایی که در سنوات گذشته نامگذاری نشده بودند شناسایی و با حضور اعضای کمیته نامگذاری شد.
شهردار اهرم افزود : پس از ارسال مصوبه کمیته نامگذاری به شهرداری ساخت تابلوها در دستور کار قرار گرفت و در مرحله دوم ، قریب به …. تابلوی نامگذاری اعم از کوچه ها و خیابان ها و میادین ساخته شده نصب گردید.