به همت شهرداری و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهر اهرم
از شرکت کنندگان مسابقات کتاب خوانی و نقاشی تقدیر به عمل آمد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم ، همزمان با فرارسیدن هفته کتاب و کتاب خوانی ، با حضور مهندس شکوه شهردار اهرم ، اعضا هیات رئیسه شورای اسلامی شهر اهرم و مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در محل این کانون ، از برگزیدگان مسابقه کتابخوانی و نقاشی با موضوع کرونا با اهدا لوح تقدیر و هدیه ، تجلیل به عمل آمد.
در این برنامه ی فرهنگی که به مناسبت هفته کتاب و با مشارکت شهرداری و کانون پرورش فکری اجرا شد ، شرکت کنندگان آثار خود را در قالب کلیپ در فضای مجازی به اشتراک گذاشتند که به دلیل ضرورت و جایگاه کتاب در بین خانواده ها تصمیم بر این گرفته شد تا از همه ی شرکت کنندگان به عنوان برگزیده تقدیر به عمل آید.
شایان ذکر است به جهت حفظ پروتکل های بهداشتی و جلوگیری از ازدحام جمعیت فقط از تعدادی شرکت کنندگان دعوت و تجلیل به عمل آمد .
با توجه به برنامه ریزی بعمل آمده هدایای دیگر شرکت کنندگان نیز با توجه به زمان بندی از پیش تعیین شده و پس از اتمام مراسم نمادین تجلیل از برگزیدگان ، به ایشان اهدا گردید.