🔹شهردار اهرم ؛ عملیات تعمیرات اساسی جایگاه CNG شهرداری اهرم آغاز شد

⬅️به گزارش روابط عمومی شهرداری قاسم شکوه شهردار اهرم از آغاز عملیات تعمیرات اساسی جایگاه سوخت CNG(گاز) خبر داد.

ایشان در این خصوص اظهار داشت با توجه به اینکه جایگاه های CNG هر چند سال یکبار و بر اساس ساعت کارکرد باید اورهال که شامل تعمیرات ، نوسازی و استاندار سازی قطعات میشود را انجام دهند به همین منظور عملیات اورهال جایگاه CNG اهرم آغاز شده است .

شکوه در خصوص مدت زمان تعمیرات اساسی جایگاه گفت با توجه به اینکه جایگاه CNGشهر اهرم از دستگاهها و کمپرسورهای قدیمی در سطح کشور است به سختی قطعات جدید آن جهت اورهال و استاندار سازی در بازار تامین میشود با این وجود امروز تعمیرکار و متخصص جایگاه سوخت از شمال کشور کار تعمیرات را آغاز کرده و پیمانکار جایگاه نیز جهت تامین قطعات جدید اقدام نموده است و پیش بینی میشود تا اوائل هفته آینده تعمیرات اساسی جایگاه انجام شود و جهت خدمت رسانی به شهروندان آماده شود.