🔴همزمان با روز داروساز از دکترهای داروساز شهر اهرم تقدیر و تجلیل شد

⏹به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم ، در جلسه اخیر شورای اسلامی شهر که بعد از ظهر شنبه در محل شورا تشکیل شده بود با دعوت از سه دکتر دارو سازی که در شهر فعالیت میکنند از آنها با تقدیم لوح یادبود و هدایایی تقدیر و تشکر شد .

◀️ درتقویم کشور پنجم شهریور ماه زادروز محمد زکریای رازی به عنوان روز داروساز نامگذاری شده است. که به همین مناسبت و در راستای برنامه ها و اقدامات فرهنگی شهرداری و شورای اسلامی شهر از داروسازان شهر اهرم ،تلاشگران عرصه درمان و داروسازی تقدیر و تکریم شد .
در این جلسه که شهردار ،رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر حضور داشتنداز سه دکتر دارو ساز شهراهرم دکتر مهران تنگستانی ،دکتر سیرانوش یاحسینی و دکتر نگین عاصمی تقدیر به عمل آمد.