🔴راه اندازی سردخانه و بازسازی و تجهیز غسالخانه آرامستان شهر اهرم

◀️به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم مهندس شکوه شهردار اهرم از راه اندازی سردخانه میت و بهسازی غسالخانه آرامستان شهر اهرم خبر داد

شهردار اهرم افزود ساختمان این سردخانه در سال‌های گذشته احداث شده بود ولی متاسفانه سیستم سرمایشی آن کارایی لازم را نداشت و سردخانه بلا استفاده شده بود که با هزینه بالغ بر ۶۰۰میلیون ریال سیستم جدید سرمایشی خریداری و نصب و سردخانه راه اندازی شد .

مهندس شکوه ادامه داد در همین راستای غسالخانه آرامستان هم به دلیل فرسودگی سقف و کف آن تخریب شده بود که هم اکنون بازسازی آن در حال انجام است .