پیام نوروزی شهردار اهرم مهندس شکوه

آمد بهار خرم و آمد رسول یار

آغاز سال جدید ، موسم تجدید عهد ما با بهار و بهار آفرین است و پیوند دوباره با آرمان ها و آرزوهایمان.
عید نوروز،چهره ای زیبا از آفرینش است که  انبوه انسان ها را به تلاش و کوشش دعوت می نماید. خداوند رحمان نوید میلاد سال نو را بر دوش نسیم بهاری گذاشت تا این امانت سبز را به رسم آغاز ی دوباره جلوه گر سازد تا یادمان باشد که هستیم.
بر خود فرض و شایسته می دانم ، فرارسیدن فصل شادی بخش و نشاط آور بهاران و حیات دوباره ی زمین که نشانه ای از آفرینش قدرت و رحمت الهی است و عید سراسر فرخنده نوروز را به تمامی هم میهنان و به ویژه همشهریان و مردم فهیم و نجیب دیار همیشه سرافرازم اهرم تنگستان تبریک و تهنیت عرض نمایم .انشالله امسال سالی پربرکت برای رزق و روزی مردم باشد .

سالی مشحون از کامروایی ،سربلندی و سلامتی برایتان آرزومندم .

حق نگهدارتان
نوروز ۱۳۹۹