پیام تسلیت شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اهرم در پی شهادت دکتر شهید خضر خلیلی ، اولین شهید مدافع سلامت شهرستان تنگستان

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم ، در پی شهادت دکتر خضر خلیلی به عنوان اولین شهید مدافع سلامت شهرستان تنگستان ، پیام تسلیتی صادر نمودند :
در این پیام آمده است:

در روزهای سخت مبارزه با ویروسی که با تمام قدرت سلامت انسانها را نشانه رفته است و هر روز خاطرات شیرینی از ایثار همکاران گمنام عزیز بر سطور زرین خدمتگزاری فرزندان ملت نقش می بندد ، شنیدن خبر از دست دادن تلاش گران عرصه درمان و سلامت که بی ادعا در حال خدمات رسانی به هم وطنان عزیزمان می باشند ، سخت‌ترین لحظه برای ما وملت عزیز می باشد.
خبر جانباختن دکتر خضر خلیلی به عنوان اولین شهید مدافع سلامت شهرستان تنگستان بر اثر علائم بیماری کرونا موجب تاثر و تالم فراوان شد، امّا در عین حال پرکشیدن کسانی که دل در گرو حق تعالی دارند و مشتاقانه و بی ادعا برای مردم خدمت می‌کنند و در این راه برای رضای خدا جانشان را فدا می‌کنند شکوه و عظمت دارد و چنین است که همواره برای مؤمنان و مشتاقان خدمت خالصانه درهای شهادت باز است و لقاء پروردگار در انتظار آنان است
بدین وسیله مراتب تسلیت و تعزیت خود را به منظور عروج و شهادت این مدافع سلامت به شهروندان تنگستانی و جامعه سلامت و درمان و به ویژه
همسر، فرزندان و بستگان ایشان اعلام می داریم.
بی‌شک خدای بزرگ تن خسته مشحون ازخدمت این ناجی نستوه جان انسان ها را با آرامش ابدی در بهشت برین پاداش خواهد داد .
نامش جاوید و راهش ماندگارباد .