پیام تبریک شهردار واعضاء شورای اسلامی شهر اهرم به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم ، شهردار واعضاء شورای اسلامی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان پیام تبریکی به شرح ذیل صادر کردند :

اَللّهُمَّ رَبَّ شَهْرِ رَمَضانَ الَّذى اَنْزَلْتَ فیهِ الْقُرْآنَ»
سلام بر رمضان، ماه شکوه روح و شکیب تن، ماه غفران و آمرزش گناهان، ماه توبه و تضرع بر پیشگاه خشیت الهی، ماه انعام بندگان بر خوان گسترده احسان و فضل بی انتهای پروردگار، ماه دست‌های نوازش آسمان، ماه میهمانی خدا، فصل فلاح و رستگاری، ماه میعاد و هنگامه یاد، ماه نزول قران، ماه گشایش درهای رحمت الهی و سلام بر رمضان، ماه با عظمت و پرفضیلتی که مصاحبت و همنشینی با آن، مایه شعف و امید و دل بریدن از آن سخت و طاقت فرسا است.
در این ماه برای بندگان ،سفره ای به وسعت بخشندگی خدا پهن شده و اگر لایق باشیم تحول در رمضان یک تحولِ بزرگ است، تحولی از خویشتن به پروردگار، رهایی از منیّت برای نیل به آدمیت، از بی‌قیدی به مسئولیت، فرصتی مغتنم برای خدایی و آسمانی شدن، برای پیدا کردن گمشده‌های درون، گمشده‌هایی که اگر آنها را بشناسیم و پیدایشان کنیم در واقع واژه اشرف مخلوقات را درک کرده ایم .
بدین وسیله حلول ماه مبارک رمضان، ماه رحمت و برکت و غفران و نیایش‌های عارفانه و بندگی خالصانه را به تمامی مسلمانان جهان علی الخصوص مردم شریف و فهیم شهر اهرم تبریک و تهنیت عرض نموده و ضمن آرزوی توفیق روز افزون برای همگان ، قبولی طاعات و عبادات تمامی مسلمانان را از در گاه احدیت مسئلت داریم.