شهردار و اعضای شورای اسلامی اهرم، از فرماندهی و کارکنان نیروی انتظامی تنگستان تجلیل کردند

به گزارش روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم؛ شهردار به همراه اعضای شورای اسلامی شهر اهرم ضمن حضور در محل دفتر فرماندهی انتظامی تنگستان، از ایشان و پرسنل این مجموعه، با اهدا هدایایی تجلیل بعمل آوردند.

علیرضا پوررضا شهردار اهرم در این آیین عنوان داشت: نیروی انتظامی شهرستان با عملکرد موثر خود، مقوله مهم امنیت را برای همه ما که شهروند این شهر هستیم، به ارمغان آورده است.

وی بیان کرد: مقوله امنیت زیربنایی‌ترین و مهم‌ترین مقوله در حوزه اجتماعی است که همه کارها و خدمات مسولین شهر، ذیل امنیت اجرایی می‌شود.

شهردار اهرم ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی به فرماندهی انتظامی و پرسنل خدوم این مجموعه در تنگستان اظهار داشت: انتظار ما در مجموعه شهرداری و اعضای محترم شورا از مجموعه خدوم نیروی انتظامی این است که همچنان و بیش از گذشته در اجرای طرح‌ها، پروژه‌ها و برنامه‌های حوزه شهری، در کنار ما بوده و شرایط را برای اجرای این کارها تسهیل کنند.