شهردار اهرم: محوطه سازی مقابل ساختمان آبگرم آغاز شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم، شهردار اهرم از آغاز محوطه سازی در مقابل ساختمان آبگرم این شهر خبر داد.

علیرضا پوررضا اظهار داشت: از سال گذشته شهرداری اهرم یک سری اقدامات از جمله محوطه سازی در ضلع غربی ساختمان اصلی آبگرم، سنگفرش محوطه همین قسمت و ساخت چندین اتاق برای اقامت گردشگران انجام داد که هم اکنون نیز این اقدامات برای بهسازی فضای آبگرم ادامه دارد.

شهردار اهرم افزود: در حال حاضر پروژه بهسازی و محوطه سازی قسمت جلوی ساختمان اصلی آبگرم را با متراژ ۲۶۰۰ متر شروع کردیم که شامل سنگ فرش، ایحاد فضای سبز بروز، نصب سازه آبی و… می باشد.

وی با اشاره به اینکه منطقه نمونه گردشگری آبگرم اهرم ار مناطق مهم گردشگری در استان بوشهر و کشور محسوب شده و از لحاظ موقعیت مکانی و قرار گرفتن در جوار کوه دخترو همچنین دارا بودن خواص متنوع درمانی، گردشگران زیادی را به خود میبیند، عنوان کرد: شهرداری اهرم در طول سال و در بین پروژه ها، بخشی از برنامه کاری خود را به این مرکز آب درمانی اختصاص می دهد.