شهردار اهرم خبر داد:آغاز عملیات سرپوشیده کردن کانال خیابان شهید جعفری

به گزارش روابط‌عمومی شهرداری و شورای اسلامی اهرم؛ علیرضا پوررضا شهردار اهرم از آغاز عملیات سرپوشیده کردن کانال آبیاری خیابان شهید جعفری (خیابان بهداری قدیم) خبر داد.

وی عنوان کرد: این خیابان که در مرکز شهر قرار گرفته، یکی از نقاط پرتردد شهر محسوب شده و بازگشایی و سهولت رفت و آمد در آن، از مطالبات دیرینه شهروندان می‌باشد.

پوررضا اضافه نمود: در همین راستا، فاز اول این پروژه که شامل سرپوشیده کردن کانال آبیاری واقع در این خیابان آغاز شده و در فازهای بعدی پروژه، زیرسازی و آسفالت این خیابان که در دستور کار می‌باشد، انجام خواهد شد.

شهردار اهرم ضمن بیان اینکه این پروژه از محل اعتبارات داخلی انجام می‌شود، اظهار داشت: امیدواریم با اجرای این پروژه که در واقع بازگشایی قسمتی از خیابان شهید جعفری است، رفت و آمد شهروندان تسهیل گشته و موجبات رضایتمندی ایشان فراهم گردد.