شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم به کمک مدافعان سلامت شتافت

امروز یکشنبه مورخ ۲۵ مردادماه ۱۴۰۰ در دومین روز شروع فعالیت شورای اسلامی شهر اهرم ، طی نشست فوری و اضطراری شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اهرم با سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان، به علت ازدحام مراجعه کنندگان به بیمارستان امام حسین (ع) شهر اهرم ، یک مکان پیشنهادی و مورد تایید مرکز بهداشت جهت آغاز به کار مرکز مستقل درمان سرپایی بیماران کرونایی در سطح شهر راه اندازی و جهت تجهیز آن شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم به قید فوریت همکاری نمایند .

در این جلسه کلیه اعضا به بیان دغدغه ها و مشکلات مردم شهر اهرم به خصوص عدم وجود دستگاه سی تی اسکن و اضافه کردن دکتر عمومی و متخصص به بیمارستان امام حسین (ع) و موارد دیگر در بحث بهداشت و درمان پرداختند .

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم