رییس شورای اسلامی شهر اهرم: در دوره ششم درجه شهرداری اهرم ارتقا یافته است

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم، رییس شورای اسلامی شهر اهرم از ارتقا درجه شهرداری اهرم از ۶ به ۷ در دوره ششم شورا خبر داد.

ابراهیم دهقان دوست اظهار داشت: پس از پیگیری های متداول و تلاش های مجموعه شهرداری و شهردار محترم درجه شهرداری اهرم در آبانماه سال ۱۴۰۱ از ۶ به ۷ ارتقا یافت و از سوی وزیر محترم کشور ابلاغ گردید

وی افزود: درجهٔ شهرداری‌ها باتوجه به سه شاخص درآمد مستمر و خالص شهرداری، جمعیّت شهر و موقعیت شهر از لحاظ تقسیمات کشوری به شهرداری‌ها تعلق می‌گیرد.

ایشان اظهار داشت؛ همکاری و تعامل مردم در توسعه هر شهر بسیار تاثیر گذار است و بر خود واجب می دانم از همراهی و همدلی اهالی شریف شهرم که دلسوزانه به توسعه شهر می اندیشند تشکر و قدردانی کنم.

وی اظهار داشت: با یاری خداوند متعال و همراهی مردم و مسولین شهرستانی و استانی و همکارانم در شورای شهر و تلاش شهردار محترم و مجموعه خدوم ایشان طرح های کلان شهرداری اهرم در سال ۱۴۰۳ تحقق پیدا خواهد کرد و تقدیم مردم شریف شهر خواهد شد.