دادستان شهرستان تنگستان: پیگیری مسائل عمومی شهر اولویت کاری ماست/ مردم در رعایت بهداشت عمومی همکاری کنند

دادستان شهرستان تنگستان در نشست با شهردار ، رییس شورای اسلامی شهر اهرم و چندتن از مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان تنگستان، اظهار داشت: یکی از اولویت های دستگاه قضا پیگیری مسایل عمومی است و در این راستا، تلاش همگانی مدیران و مسولین می طلبد.

وی افزود: نیاز است مردم در خصوص بهداشت عمومی رعایت حداکثری داشته باشند و با مسولین شهرستان همکاری کنند.

غلامرضا اسمعیلی اظهار داشت: در مدیریت پسماند نیاز است اقدامات اساسی صورت پذیرد و برای همیشه در سطح شهرستان این موضوع مرتفع شود.

در این نشست هر یک از اعضای حاضر نسبت به ارائه عملکرد خود در بحث بهداشت عمومی و محیط زیست اقدام نموده و راهکارهایی جهت حل این مشکل مطرح گردید.

اسمعیلی همچنین اظهار نمود: در صورت عدم انجام امورات توسط دستگاه اجرایی مربوطه اقدامات قانونی نسبت به خاطیان صورت خواهد پذیرفت.