تقدیر رییس بیمارستان اهرم از اعضای شورای اسلامی اهرم

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم، دکتر زینب حسینی رییس بیمارستان امام حسین (ع) اهرم به بهانه روز ملی شوراها، با حضور در شهرداری اهرم، ضمن تبریک روز شورا به اعضای شورای این شهر، با اهدای گل و لوح سپاس، از اعضای شورای اسلامی و شهردار شهر اهرم تقدیر کرد.

گفتنی ست در این آیین، مدیر داخلی، معاون امور اداری و عمومی و مسول حراست بیمارستان اهرم، رییس این بیمارستان را همراهی کردند.

در پایان علیرضا پوررضا شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اهرم با رییس بیمارستان اهرم و هیات همراه وی نشستی را در راستای ادامه همکاری شان برگزار کرده و اعضای شورا مطالبات و انتظارات مردمی از وضعیت بیمارستان را به سمع و نظر رییس بیمارستان رساندند.