به همت شهرداری و شورای اسلامی اهرم؛ اولین بزرگداشت شهید احمدخان تنگستانی در اهرم برگزار شد

به گزارش روابط‌عمومی شهرداری اهرم؛ آیین اولین بزرگداشت شهید احمدخان تنگستانی، همزمان با سالروز شهادت این شخصیت بزرگ، با پخش مستقیم از سیمای استانی بوشهر، در قلعه تاریخی کلات اهرم برگزار شد.

در این مراسم که با حضور مسولین استانی و شهرستانی و مردم شهرها و روستاهای شهرستان تنگستان برگزار شد، دکتر بلادی بعنوان مورخ و همچنین نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس، امام جمعه اهرم و… به ایراد سخنرانی پرداختند.

همچنین شهید خوشنامی که صبح همین روز وارد شهر اهرم شده بود، در ابتدای مراسم و در حضور و استقبال حاضرین، وارد قلعه کلات و مراسم شد.

در پایان مراسم نیز سه نفر از شروه‌خوانان برجسته تنگستانی، با نوای نی به اجرای برنامه پرداختند.