بازگشایی و آغاز عملیات زیرسازی یک خیابان در محله دشتی اهرم

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم، عملیات بازگشایی و زیرسازی یک خیابان واقع در محله دشتی اهرم آغاز شد.

شهردار اهرم در این خصوص عنوان داشت: در جهت سهولت رفت و آمد شهروندان ساکن در محله دشتی و عبور و مرور در این قسمت از شهر، ضمن توافق با مالک، قسمتی از منزل یکی از شهروندان تخریب و یک خیابان واقع در این محله و در نزدیکی مسجد قمر بنی هاشم احداث خواهد شد.

علیرضا پوررضا افزود: این خیابان جدید که ۱۲ متری است، خیابان معروف به کوره گچی را به زمین ورزشی معروف به ایرانجوان متصل می کند.

وی بیان داشت: در حال حاضر، با توجه به نزدیکی این خیابان به نخیلات، مرحله دال گذاری بر روی کانال آبیاری که در وسط این گذر عبور میکند، در حال انجام است.