اهرم میزبان کاروان خدمت دولت مردمی بود

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسامی شهر اهرم، صبح امروز شهر اهرم میزبان کاروان خدمت دولت مردمی بود.

استاندار بوشهر به همراه معاونین خود و مدیران کل استان و همچنین مدیران شهرستان، با حضور در مصلی نماز جمعه شهر اهرم، بصورت رودررو مقابل اهالی اهرم و شهرستان تنگستان نشسته و درخواست های مردمی شهروندان تنگستانی را شنیده و پیگیری نمودند.

گفتنی است که علیرضا پوررضا شهردار اهرم به همراه ابراهیم دهقاندوست رییس شورای اسلامی شهر اهرم نیز در این برنامه حضور داشته و پاسخگوی اهالی اهرم بودند.

لازم به ذکر است که کاروان خدمت دولت مردمی پیش از شروع برنامه میز خدمت، در گلزار شهدای شهر اهرم حضور یافته و ضمن غبارروبی از قبور مطهر شهدا، با آرمان های ایشان تجدید میثاق کردند.