اماکن عمومی شهر اهرم ضدعفونی شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم
شهردار اهرم گفت: در ادامه فعالیت‌های پیشگیرانه از شیوع ویروس کرونا در این شهر اقدام به ضدعفونی کردن و شست وشوی بازار روز و پاساژها و اماکن عمومی شهر کرد.

قاسم شکوه اظهارداشت: در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا معابر پر تردد، بازارهای روز و ماهی فروشی، ورودی بانکها و خودپردازها و پاساژهای اهرم شستشو و ضدعفونی شد.

شهردار اهرم گفت: یکی از راههای مهم مقابله با بیماری کرونا رعایت بهداشت فردی و عمومی به ویژه شستشوی و ضدعفونی محیط پیرامون  است.

وی تصریح کرد: ضدعفونی بازار روز و کلیه پاساژها اهرم برای پیشگیری از  شیوع ویروس کرونا مورد توجه قرار گرفته و ضده عفونی شده است.

شکوه ادامه داد : این کار با توجه به اهمیت سلامت مردم، مراجعان و کارکنان و کسبه، قبل از آغاز به کار بازار و اماکن عمومی انجام شد و طی آن کلیه سطوح ارتباطی و در دسترس ضدعفونی شد.

شهردار اهرم ادامه داد: همچنین تعدادی از کسبه نیز داخل محل کسب و مغازه‌های خود بصورت خودجوش ضدعفونی کردند.

لازم به ذکر است با تاکید شهردار اهرم، ضدعفونی کردن بازار و اماکن عمومی در روزهای آتی تا از بین رفتن این ویروس در کشور و اطمینان از سلامت مردم ادامه خواهد داشت.