استقبال گرم شهروندان اهرم از شهید دشت بوری

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم، ظهر امروز سه شنبه، طبق هماهنگی و اعلام قبلی، پیکر مبارک شهید علی دشت بوری در حضور پرشور و گرم مردم شهیدپرور اهرم، وارد این شهر شد و مورد استقبال شهروندان، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اهرم، مسولین شهرستان، بسیجیان، اقشار مختلف مردمی و خانواده معظم و معزز شهدا و ایثارگران قرار گرفت.

پیکر شهید علی دشت بوری پس از توقف در اهرم، برای خاکسپاری به شهر آباد منتقل و در مسیر نیز با مشایعت مردم مواجه شد.

شهید علی دشت بوری اصالتا از اهالی شهر آباد تنگستان می باشد که در حادثه تروریستی اخیر سیستان و بلوچستان به همراه تعدادی دیگر از همکارانش در نیروی انتظامی، به شهادت رسید.