⏹به منظور پاکسازی ،دفع آلودگی ها و رعایت بهداشت اماکن عمومی بازار روز و خیابان های منتهی به آن شستشو و گندزدایی شد.

◀️به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم،بازار روز و خیابان‌های منتهی به آن شستشو و گندزدایی شد.همچنین کمبودها و نواقص بازار جهت انتقال ماهی فروشان و دست فروشان برطرف شد .

🔴🔴 روز شنبه بازار ماهی فروشان در انتهای بازار و در مکان سابق دائر خواهد بود و کلیه دست فروشان که باعث سد معبر در خیابان علم الهدی شده اند به بازار روز منتقل میشوند .

اخیرا کمیته ترافیک شهرستان نیز طی مصوبه ای اعلام کرد که با همکاری شهرداری ،نیروی انتظامی و پلیس راهور شهرستان از هرگونه سد معبر در پیاده روها و خیابان علم الهدی جلوگیری خواهد شد .