پس از سالها مطالبه فعالان اجتماعی و با تصویب شورای اهرم : ۲۰ فروردین به عنوان روز اهرم انتخاب شد

امین ماندگار نایب رئیس شورای اسلامی شهر اهرم ، از تصویب روز اهرم در شورای اسلامی و تایید آن توسط هیات تطبیق مصوبات شوراهای اسلامی شهرستان تنگستان خبر داد .
مسئول کمیسیون فرهنگی – اجتماعی شورای اسلامی شهر اهرم خاطرنشان کرد : در راستای تکریم و پاسداشت پیشینه و تاریخ کهن شهر اهرم و نیز مطالبه چندین ساله فعالان فرهنگی – اجتماعی شهر اهرم ، کمیسیون فرهنگی – اجتماعی شورای اسلامی شهر اهرم از آغاز به کار این شورای اسلامی، تعیین و تصویب روزی به نام اهرم را در دستور کار خود قرار داده بود و با تشکیل کمیته ای با حضور برخی از نویسندگان و محققان و پژوهش گران تاریخ ، فعالان رسانه ای و فرهنگی و اجتماعی و هم چنین نظرخواهی از شهروندان محترم ، این موضوع را پی گیری نمود .
وی در ادامه افزود : با تشکیل کمیته تخصصی تعیین روز اهرم و اختصاص ساعت ها بحث و گفت و گو پیرامون پیشنهادات و مصادیق تعیین روز اهرم به صورت برگزاری جلسات حضوری و غیرحضوری، روز بیستم (۲۰) فروردین ماه سالروز شهادت زائرخضرخان تنگستانی (اهرمی ) ملقب به امیر اسلام ، به عنوان یکی از فرماندهان اثرگذار قیام جنوب علیه استعمار انگلیس که تاثیرات شگرفی در نام و آوازه شهر اهرم داشته و قلعه فرماندهی وی مشهور به کلات نیز در این شهر استقرار دارد ، به عنوان ملاک و مولفه نام گذاری روز اهرم درنظر گرفته شد .
ماندگار اظهار کرد : با توجه به اینکه شهر اهرم در اسفندماه دارای موقعیت آب و هوایی مناسب می باشد و شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم همواره در اعیاد نوروز مراسمات و جشن هایی به منظور شادی و نشاط شهروندان و نیز جذب گردشگر به شهر در نظر داشته و انجام می دهند ، از تاریخ ۲۰ اسفندماه لغایت ۲۰ فروردین ماه نیز به عنوان ماهانه فرهنگی اهرم در نظر گرفته شده است تا با طرح ریزی چند برنامه محوری تعریف شده ، در این مدت زمان ( از ۲۰ اسفند ماه به عنوان افتتاحیه ماهانه فرهنگی اهرم تا ۲۰ فروردین ماه به عنوان اختتامیه ماهانه فرهنگی و روز اهرم – بمدت یک ماه- ) ، همواره نام شهر اهرم به انحاء مختلف تبلیغ و معرفی شود .