مراسم با شکوه استقبال و تشییع پیکر مطهر شهید حسین سپهری اهرمی در شهر اهرم برگزار شد- تصاویر

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم امروز عصر پنجشنبه اول خرداد مراسم استقبال و تشییع پیکر مطهر شهید سرافراز حسین سپهری اهرمی با حضور خیل عظیم مردم روزه دار اهرمی و تنگستانی برگزار شد .این مراسم راس ساعت ۱۷با استقبال چشم گیر مردم روزه دار شهر اهرم و شهرستان تنگستان ،مدیران ادارات شهرستان ،دسته های نظامی ،انتظامی ، بسیجی و خانواده های معظم شهدا برگزار گردید.

شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم از چند روز قبل با مهیا ساختن فضای شهری و آماده سازی گلزار شهدا اقدامات مناسبی را جهت هرچه بهتر و با شکوه تر برگزار شدن مراسم فرزند دیار خود انجام دادند.

شهید ناوبان سوم حسین سپهری اهرمی از شهدا سر افراز حادثه دلخراش ناوچه کنارک بود که در این حادثه به درجه رفیع‌شهادت نائل گردید. ایشان متولد و ساکن شهر اهرم متاهل و دارای یک دختر خردسال می باشد .
شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم شهادت این فرزند برومند شهر اهرم و شهرستان تنگستان را خدمت خانواده معظم ایشان و مردم شریف شهید پرور تنگستان و شهر اهرم تبریک و تسلیت عرض می نماید.