توسط شورا و شهرداری اهرم، آیین بزرگداشت بیست سالگی هفته نامه بیرمی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی اهرم، آیین بزرگداشت بیست سالگی هفته نامه بیرمی، تنها هفته نامه مکتوب شهرستان تنگستان، با حضور اعضای شورا، شهردار، مدیرمسول و کارکنان مجموعه بیرمی، در محل سالن جلسات شهرداری اهرم برگزار شد.

علیرضا پوررضا شهردار اهرم در این آیین بیان داشت: هفته نامه بیرمی در طول همه سالهایی که مشغول فعالیت بوده، خدمات فرهنگی و ارزنده ای داشته و در مسیر توسعه اهرم و تنگستان، با مطالبه گری، نقد و اطلاع رسانی خود، نقش موثری را ایفا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: نشریه بیرمی تنها رسانه مکتوب در شهرستان محسوب میشود که همچون نامش، در این بیست سال فعالیت خود پابرجا و استوار مانده است.

شهردار اهرم عنوان کرد: به پاسداشت بیست سالگی این رسانه و اهمیت آن در توسعه و پیشرفت شهر، بر خود لازم دانستیم از جناب یونس جعفری مدیرمسول و صاحب امتیاز این نشریه و مجموعه کارکنان آن تقدیر کنیم.

در پایان، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اهرم، با اهدای لوح و هدیه از مدیرمسول و مجموعه کارکنان هفته نامه بیرمی تقدیر بعمل آوردند.