اهدا جوایز برندگان مسابقه وصیت نامه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم‌روز دوشنبه در محل سالن اجتماعات دفتر امام جمعه اهرم و با حضور حجت الاسلام پهلو زاده امام جمعه اهرم ،غلامیزاده معاون سیاسی فرمانداری،سرهنگ حیدری فرماندهی سپاه امام علی (ع)شهردار ،رییس و مسئول کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اهرم جوایز و لوح تقدیر ۱۰ نفر از برندگان مسابقه وصیت نامه سردار سلیمانی اهدا شد.
مسابقه وصیت نامه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به مناسبت اولین سالگرد شهادت این سردار سرافراز بصورت مجازی برگزار شد که بیش از ۱۰۰شرکت کننده از سنین مختلف در این مسابقه شرکت کردند.از بین شرکت کنندگان به بهترین آثار ارسالی به قید قرعه ۱۰نفر انتخاب با تقدیم لوح تقدیر و جایزه نقدی از آنها تقدیر شد.
اسامی برندگان طاها علمدار
احمدرضا برقی نژاد