آغاز عملیات بازسازی بلوار آزادگان و تعویض روشنایی بلوارهای اصلی شهر

🔹‌شهردار اهرم خبر داد ؛آغاز عملیات بازسازی بلوار آزادگان و تعویض روشنایی بلوارهای اصلی شهر

◀️به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم عملیات اجرایی بازسازی و نوسازی بلوار آزادگان و روشنایی بلوارهای اصلی شهر از امروز آغاز شد.
قاسم شکوه شهردار اهرم در این خصوص اظهار داشت پروژه بازسازی بلوار آزادگان که مطالبات جدی شهروندان بوده از امروز آغاز شد .
شهردار اهرم افزود این عملیات شامل نوسازی سنگ جدول و پایه برق و ساماندهی فضای سبز بلوار میباشد .

شهردار اهرم بیان نمود پایه چراغ های بلوار های اصلی سطح شهر نیز در قابل این پروژه تعویض و پایه چراغ جدید نصب خواهد شد .ایشان اظهار امیدواری کرد که طی روزهای آینده پایه چراغ های جدید که در حال ساخت است در بلوار های اصلی (انقلاب ،امام،ازادگان )نصب خواهد شد.
🔹🔹شهردار اهرم در پایان اظهار کرد اعتبار لازم برای اجرای این پروژه بخشی از محل اعتبارات تملک دارایی و قسمتی از محل منابع داخلی تامین خواهد شد.