برگزاری نشست بررسی پروژه های عمرانی شهرداری اهرم

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم، نشست بررسی آخرین وضعیت پروژه های عمرانی شهر اهرم با حضور شهردار اهرم، رییس و مسول کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر اهرم و همچنین اعضای کمیسیون عمران شهرداری این شهر، در محل سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد.

عایرضا پوررضا در این نشست ضمن تاکید بر تسریع در روند پروژه ها، اظهار داشت: پروژه های ورودی اهرم از سمت بوشکان، بهسازی و نوسازی بازار روز و اجرای خیابان پل سنگی از پروژه هایی است که در اولویت کاری شهرداری اهرم در سال جاری می باشد.

همچنین در این نشست، چندین طرح و پروژه عمرانی و خدماتی جهت رضایتمندی شهروندان مطرح شد و مورد بررسی اعضا قرار گرفت.

در پایان مقرر گردید که جلسات کمیسیون عمران به جهت اهمیت آن، بصورت هفتگی در شهرداری با حضور همه اعضا برگزار تا در روند اجرای پروژه ها تسریع شود.