آغاز عملیات رفع مسدودی کانال آب واقع در محله فرهادی اهرم

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اهرم، صبح امروز پنج شنبه عملیات رفع مسدودی کانال بزرگ آبیاری نخیلات واقع در محله فرهادی اهرم، با حضور معاون شهردار، پرسنل واحد عمران و واحد خدمات شهری شهرداری اهرم، آغاز شد.

گفتنی است، قسمتی از این کانال که از محله فرهادی عبور کرده و به خیابان آیت الله حق شناس می رسد، بدلیل گرفتگی با زباله و قرار گرفتن در زیر پل، مدتی بود که دچار گرفتگی بود و همین موضوع عبور آب کشاورزی نخیلات این محله را دچار مشکل کرده و مطالبه نخلداران را به همراه داشت. به همین خاطر شهرداری اهرم ضمن هماهنگی به عمل امده با شبکه آبیاری و نماینده نخلداران، عملیات بازگشایی و رفع انسداد این کانال را آغاز کرده است.